Privatlivspolitik

Dataansvarlig
Det lille Grønttorv IVS, e-mail torvet@detlillegroenttorv.dk, er ansvarlig for behandling af dine personoplysninger.

Brug af personoplysninger 
Det lille Grønttorv IVS indsamler personoplysninger med det formål at forbedre kundernes oplevelse af siden. Vi opsamler udelukkende ikke-følsomme personoplysninger, som vi anvender i forbindelse med:

  • Oprettelse af abonnement på nyhedsbrevet (navn, email-adresse)
  • Køb af varer i webshoppen (navn, adresse, email-adresse, telefonnummer, for virksomheder ydermere cvr-nummer til brug for fakturering). Ved køb af varer i webshoppen, lagres kortoplysninger hos Stripe, som ikke har forbindelse med Det lille Grønttorv IVS
  • Indmeldelse i Klub DLG (navn, adresse, email-adresse)
  • Visning af annoncer ved hjælp af cookies

Indsamling af personoplysninger
Vi indsamler privatoplysninger direkte fra brugeren og med brugerens samtykke, samt i forbindelse med annoncering også ved hjælp af cookies (se nedenfor) og via sociale medier som facebook eller twitter.

Brug af cookies 
Cookies er tekstfiler, der lagres på harddisken hos den besøgende. Cookies letter brugen af hjemmesiden, ved fx at huske, at den besøgende er logget ind, ved at assistere i navigationen eller, i visse tilfælde ved at lagre privatoplysninger, fx i forbindelse med køb i webshoppen. Vi betjener os af følgende typer af cookies:

  • Cookies, der er nødvendige for hjemmesidens funktion, og fx tillader, at  brugeren kan logge ind
  • Cookies, der anvendes til analytiske formål, og fx giver os adgang til besøgsstatistik og brugerhistorik, funktioner, der kan være nyttige, når vi skal forbedre navigationen på siden
  • Cookies, der opfylder en funktion, der typisk gør hjemmesiden lettere at bruge, og som fx tillader, at brugeren forlader hjemmesiden uden at blive logget ud
  • Cookies, der gør det muligt at målrette annoncering til brugeren. Disse oplysninger bruges til at vise annoncer og andet indhold, der er relevant for brugerens interesser

Videregivelse af personoplysninger
Personoplysninger og kortdata videregives, med brugerens samtykke, til Stripe i forbindelse med køb i webshoppen.

Opbevaring af personoplysninger 
Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe de er nødvendige for den funktion, hvortil de er indsamlet. Vi indsamler og opbevarer ingen følsomme personoplysninger.

Dine rettigheder
Du har følgende retttigheder i forbindelse med personoplysninger, indsamlet af Det lille Grønttorv IVS:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet)
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet
  • Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at rette en skriftlig henvendelse via e-mail til torvet@detlillegroenttorv.dk

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.