Falsk logo

Sommer om hjørnet ...

Udvalget i webshoppen ser efterhånden helt sommerligt ud - der er stadig masser af asparges, snithvidløg og forskellige typer af salat (rød egeblad, mizuna og moutarde rouge) - og nu kommer de første nye kartofler, fra Hvidløkkegård på Sjællands Odde. De er stadig forholdsvis kostbare, men altså ...

Vi har også fået friske forsyninger af surkål, karrykraut og nordisk kimchi fra Kattinge Kraut - bemærk, at prisen er steget en anelse siden sidst. Det er nok de eneste upasteuriserede - og altså levende - fermenterede kålprodukter, der kan fås i danske butikker, og det betyder, at smagen udvikler sig med tiden, og at der er fuld smæk på de probiotiske bakterier.

Du kan forudbestille varer helt frem til torsdag klokken 24 - men på grund af leverings- og bestillingsfrister hos vores leverandører, er det bedst at bestille senest tirsdag kl. 22.

Du bestiller i webshoppen, vælger om du vil hente varerne fredag mellem 12 og 17 på Toftegårds Plads, når vi slår teltet op udenfor Vores Brød, eller lørdag mellem 10 og 15 på Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads. I webshoppen kan du betale med mobilepay - brug ordrenummeret som reference.

Hvis du er kunde hos Vores Brød, kan du finde vores postkort i brødudsalget - der er en rabatkode, så du får 15 % rabat på de første tre ordrer i webshoppen.Du kan selvfølgelig stadig møde os på Bondens Marked hver lørdag fra 10-15 på Sankt Jakobs Plads. Så ugens vigtigste frister er:
  • Tirsdag (frist for bestilling af varer senest kl. 22)
  • Fredag 12-17, Pop-up salg foran Vores Brød, Toftegårds Plads 6, 2500 Valby
  • Lørdag 10-15, Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads

Fredagsposen

Fredagsposen
Fredagsposen indeholder økologiske og biodynamiske varer, fortrinsvis fra Birkemosegaard og Svanholm. Du skal bestille posen senest torsdag klokken 24 og hente den fredag i åbningstiden. Hvis du vil have posen leveret til døren, skal du bestille hos gourmetmarked.dk – tidsfristerne er de samme: Bestil senest torsdag kl. 24 og få den leveret om eftermiddagen. Afhentes fredag d. 18. december: 1 kg …
Læs mere

Bondens Marked

Bondens Marked
Læs mere
facebook instagram