Falsk logo

Klimafestival og marked

I denne uge er der igen rabarber i posen - og vi supplerer med moutarde rouge, en asiatisk salat med et lille svirp af sennep, lidt purløg og selvfølgelig asparges - hvis altså vejret tillader det. Asparges er jo lidt sarte, og bliver det for køligt, holder de simpelthen op med at gro..

I denne uge kan du selvfølgelig også hente dine forudbestilte varer i teltet om fredagen. MEN BEMÆRK, at du i denne uge finder teltet på Klimafestivalen på Toftegårds Plads Syd, og altså ikke foran Vores Brød. Klimafestivalen er åben fra 15.30-20.00. Bestil senest tirsdag kl. 22 og betal med mobilepay, brug ordrenummeret som reference.

Hvis du er kunde hos Vores Brød, kan du finde vores postkort - der er en rabatkode, så du får 15 % rabat på de første tre ordrer i webshoppen.

Du kan selvfølgelig stadig møde os på Bondens Marked hver lørdag fra 10-15 på Sankt Jakobs Plads. Så ugens vigtigste frister er:
  • Tirsdag (frist for bestilling af varer senest kl. 22)
  • Fredag 15.30-20.00, Klimafestival (og afhentning af bestilte varer, Toftegårds Plads Syd, 2500 Valby)
  • Lørdag 10-15, Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads

Kærnemælkspannacotta med rabarberkompot

Kærnemælkspannacotta med rabarberkompot
De heldige, der fik plads ved bordet til koncerten med Sofie og Det lille Orkester, kunne nyde en let anretning, bestående af æg med asparges og ramsløgschimichurri; kartoffelsalat og grøn salat med en dåse fisk fra Grøndals og som dessert en kærnemælkspannacotta med rabarberkompot. Det nærmer sig en fast, men cremet version af koldskål, så hvorfor ikke anrette den med …
Læs mere

Fredagsposen

Fredagsposen
Fredagsposen indeholder økologiske og biodynamiske varer, fortrinsvis fra Birkemosegaard og Svanholm. Du skal bestille posen senest torsdag klokken 24 og hente den fredag i åbningstiden. Hvis du vil have posen leveret til døren, skal du bestille hos gourmetmarked.dk – tidsfristerne er de samme: Bestil senest torsdag kl. 24 og få den leveret om eftermiddagen. Afhentes fredag d. 18. december: 1 kg …
Læs mere

Bondens Marked

Bondens Marked
Læs mere
facebook instagram