Falsk logo

Sommeren sætter sig

Aspargessæsonen lakker mod enden - skal man gå strengt efter datoen, slutter den om præcis 11 dage, til Sankt Hans.

Til gengæld er de nye kartofler ved at nærme sig et mere acceptabelt prisleje - og i denne uge dukker de første forårsløg og spidskål op fra Svanholm. Du finder dem begge i webshoppen og i ugens fredagspose.

Der er også begyndt at komme flere krydderurter - mynte, koriander og dild - og salaterne har vokset sig pænt store, så det bliver en ren fornøjelse at gå i køkkenet. Når du er derude, skal du selvfølgelig huske, hvad vores ven, Bo Jakobsen siger:

"Om vinteren har kogebogen 3000 sider. Det kræver en masse krumspring at få variationer i rødbederne og sellerierne. Om sommeren har kogebogen kun en side. Der står: 'lad være med at ødelægge råvarerne'".

Ugens datoer er:
  • Torsdag (frist for bestilling af varer senest kl. 24 - men gør det helst senest tirsdag aften)
  • Fredag 12-17, pop up-grøntsalg og udlevering af forbestilte varer hos Vores Brød, Toftegårds Plads 6, 2500 Valby
  • Lørdag 10-15, Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads

Fredagsposen

Fredagsposen
Fredagsposen indeholder økologiske og biodynamiske varer, fortrinsvis fra Birkemosegaard og Svanholm. Du skal bestille posen senest torsdag klokken 24 og hente den fredag i åbningstiden. Hvis du vil have posen leveret til døren, skal du bestille hos gourmetmarked.dk – tidsfristerne er de samme: Bestil senest torsdag kl. 24 og få den leveret om eftermiddagen. Afhentes fredag d. 18. december: 1 kg …
Læs mere

Bondens Marked

Bondens Marked
Læs mere
facebook instagram