Falsk logo

Så blev det påske ...

Ja, for vi er vel enige om at påsken er de fyrre dage fra påskedag til pinse, ikke sandt? I påsken skal du tage hul på de første forårsgrøntsager, der melder deres ankomst. Og med det vejr vi har nu, kan det ikke vare længe, før de første asparges er på vej til dit bord.

Denne uges pose og marked byder på en gammel forårskending: Mizunaen. En asiatisk kåltype, der gør sig fint i salatskålen med et sprødt bid og en let bitter smag. Den minder om - og er langt ude beslægtet med - rucolaen. Perfekt som morgenmadssalat i en sennepsdressing, serveret med et pocheret æg og lidt sprødstegt bacon.

I denne uge kan du igen hente dine forudbestilte varer hos Vores Brød, Toftegårds Plads 6, 2500 Valby om fredagen mellem 12-17. Bestil senest tirsdag kl. 22 og betal med mobilepay, brug ordrenummeret som reference.

Hvis du er kunde hos Vores Brød, kan du finde vores postkort - der er en rabatkode, så du får 15 % rabat på de første tre ordrer i webshoppen.

Du kan selvfølgelig stadig møde os på Bondens Marked hver lørdag fra 10-15 på Sankt Jakobs Plads. Så ugens vigtigste frister er:
  • Tirsdag (frist for bestilling af varer senest kl. 22)
  • Fredag 12-17 (afhentning af bestilte varer, Toftegårds Plads, 2500 Valby)
  • Lørdag 10-15, Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads

Fredagsposen

Fredagsposen
Fredagsposen indeholder økologiske og biodynamiske varer, fortrinsvis fra Birkemosegaard og Svanholm. Du skal bestille posen senest torsdag klokken 24 og hente den fredag i åbningstiden. Hvis du vil have posen leveret til døren, skal du bestille hos gourmetmarked.dk – tidsfristerne er de samme: Bestil senest torsdag kl. 24 og få den leveret om eftermiddagen. Afhentes fredag d. 18. december: 1 kg …
Læs mere

Bondens Marked

Bondens Marked
Læs mere
facebook instagram