Falsk logo

Velkommen til dimmelugen

Er grønthandleren gået i barndom? Nej, dimmelugen er såmænd bare en gammel betegnelse for ugen op til påske - også kaldet den stille uge. En dimmel er en træknebel i en kirkeklokke, den ringer ikke så højt, og det var netop pointen: I ugen op til påske blev der lagt en dæmper på alt - også kirkeklokkerne.

I dag er påsken mere en højtid, hvor man giver den gas ved gryderne - og ugens pose byder på en udfordring i form af kæmpebeder fra Svanholm. Herunder finder du links til posen og inspiration til hvordan du kan bruge rødbeder til andet end pynt på leverpostejmaden.

I denne uge kan du igen hente dine forudbestilte varer hos Vores Brød, Toftegårds Plads 6, 2500 Valby om fredagen mellem 12-17. Bestil senest tirsdag kl. 22 og betal med mobilepay, brug ordrenummeret som reference.

Hvis du er kunde hos Vores Brød, kan du finde vores postkort - der er en rabatkode, så du får 15 % rabat på de første tre ordrer i webshoppen.

Du kan selvfølgelig stadig møde os på Bondens Marked hver lørdag fra 10-15 på Sankt Jakobs Plads. Så ugens vigtigste frister er:
  • Tirsdag (frist for bestilling af varer senest kl. 22)
  • Fredag 12-17 (afhentning af bestilte varer, Toftegårds Plads, 2500 Valby)
  • Lørdag 10-15, Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads

Fredagsposen

Fredagsposen
Fredagsposen indeholder økologiske og biodynamiske varer, fortrinsvis fra Birkemosegaard og Svanholm. Du skal bestille posen senest torsdag klokken 24 og hente den fredag i åbningstiden. Hvis du vil have posen leveret til døren, skal du bestille hos gourmetmarked.dk – tidsfristerne er de samme: Bestil senest torsdag kl. 24 og få den leveret om eftermiddagen. Afhentes fredag d. 18. december: 1 kg …
Læs mere

Rødbedetid

Rødbedetid
Rødbeder er ikke kun til leverpostejmaden. Prøv crostini med rødbede og rørt feta ... Denne uges fredagspose indeholder kæmpebeder fra Svanholm. Sådan en kan veje i omegnen af et kilo - og har mange anvendelsesmuligheder. Rødbeder har en lidt tung og jordet duft og smag. Sjovt nok er det forår du kan smage. Rødbede er nemlig den eneste plante, der …
Læs mere

Bondens Marked

Bondens Marked
Læs mere
facebook instagram