Falsk logo

Godt nytår!

Jul og nytår i Det lille Grønttorv
Vi skriver 2019, og det er pludselig knapt så festligt, i hvert fald udadtil. De fleste har slukket for julebelysning, og nogen drister sig endda til at indlede en eller anden form for hvid januar eller slankekur.

Ikke sådan i Det lille Grønttorv: Vi ved, at årstider kommer og årstider går, og at det er nødvendigt med god mad for at holde livsånderne oppe. God mad starter som bekendt med gode råvarer, og dem har vi stadig rigeligt af.

I denne uge kan du bestille en dejlig pose med alt det bedste fra Svanholm og Birkemosegaard, hent den i butikken eller bestil den via gourmetmarked.dk og få den leveret til døren.

På facebook er vi kommet til at love en nytårskur denne torsdag - det må vi desværre udsætte til en anden gang. Forkølelsen har ramt os i en sådan grad, at det vil være uforsvarligt at lave mad til andre mennesker - men vi har selvfølgelig stadig åbent i denne uge som sædvanligt:

  • Torsdag 12-18
  • Fredag 12-18
  • Lørdag 10-15 (på Sankt Jakobs Plads)

Fredagsposen

Fredagsposen
Posen bestilles senest torsdag kl. 24 og afhentes dagen efter fra Det lille Grønttorv i Holsteinsgade. Posen indeholder sæsonens basisgrøntsager fra sjællandske økologiske og biodynamiske producenter, som i vintersæsonen og det tidlige forår suppleres med importeret frugt. Producenterne tæller blandt andre Svanholm, Birkemosegaard, Bakkegården, KysØko m.fl. Som oftest vil kassen indeholde kartofler, gulerødder og løg. Indholdet bliver typisk suppleret op …
Læs mere

Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads

Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads
Hver lørdag deltager Det lille Grønttorv på Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads sammen med mange andre stadeholdere. Vi sælger grøntsager. æg og fiskekonserves på markedet. Følg med i nyhedsbrevet og på facebook for at se mere om sortimentet og selskabet de enkelte lørdage.
Læs mere
facebook instagram