Falsk logo

Kraut, æg, øl og ugens pose ...

Kraut, æg, øl og ugens pose ...
Vi har fået nye forsyninger af Kattinge Kraut - formentlig landets eneste, upasteuriserede, fermenterede kålprodukter: Den klassiske surkål med kommen og enebær, den krydrede karry-rødkålskraut (lige til flæskestegssandwichen) og den nordiske kimchi af hvidkål, gulerod og porre. Skynd jer, mens der endnu er lager - det har vist sig at være et meget populært produkt. Som de faste æggekunder vil vide, …
Læs mere

Aperitivo: Kålens halvår

Aperitivo: Kålens halvår
Vi fejrer kålens halvår med en aperitivo i kålens tegn: Du kommer til at stifte bekendtskab med rigtig mange af de kål- og roesorter vi har i Det lille Grønttorv i små og større retter. Det koster som sædvanlig 200 kr. at deltage i løjerne, og du kan købe husets drikkevarer til maden – vin, øl, cider og most.
Læs mere

Bondens Marked på Christianshavn

Bondens Marked på Christianshavn
Det lille Grønttorv er sammen med resten af Bondens Marked flyttet til Christianshavn om onsdagen. Her sælger vi sæsonens grøntsager, æg og andet godt – følg med i nyhedsbrevene og på facebook for at se mere om udvalget og selskabet de enkelte dage.
Læs mere

Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads

Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads
Hver lørdag deltager Det lille Grønttorv på Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads sammen med mange andre stadeholdere. Vi sælger grøntsager. æg og fiskekonserves på markedet. Følg med i nyhedsbrevet og på facebook for at se mere om sortimentet og selskabet de enkelte lørdage.
Læs mere
facebook instagram