Falsk logo

Ugen i Det lille Grønttorv

Så kom efteråret og kulden. I løbet af meget kort tid ændrer sortimentet sig hos Det lille Grønttorv - salat og lette, grønne sager bliver erstattet af rødder og kål. Det er da godt, vi har vores kulinariske fantasi! Husk at bestille ugens kasse senest torsdag og hent den fredag - husk også, at fredag er sidste chance for at bestille lam fra Havervadgaard til afhenting den 2. november. Ugen ser sådan ud:

  • Tirsdag 14-18
  • Onsdag 12-18 (kun på Christianshavn, ved Broens Gadekøkken
  • Torsdag 12-18
  • Fredag 12-18
  • Lørdag 10-15 (kun på Sankt Jakobs Plads, med Bondens Marked)

Fredagskassen (afhentet i butik)

Fredagskassen (afhentet i butik)
Kassen bestilles senest torsdag kl. 24 og afhentes dagen efter fra Det lille Grønttorv i Holsteinsgade. Den indeholder sæsonens basisgrøntsager fra sjællandske økologiske og biodynamiske producenter, som i vintersæsonen og det tidlige forår suppleres med importeret frugt. Producenterne tæller blandt andre Svanholm, Birkemosegaard, Bakkegården, KysØko m.fl. Som oftest vil kassen indeholde kartofler, gulerødder og løg. Indholdet bliver typisk suppleret op …
Læs mere

Lam fra Havervadgaard

Lam fra Havervadgaard
Så er det igen blevet tid til at fylde lageret op med lammekød fra marsken. Havervadgaard leverer friskslagtede lam til Det lille Grønttorv den 9. november – så du skal bestille senest den 2. november, for at komme i betragtning. Lammene leveres som sædvanligt groft udskårne (hals, bov, ryg, kølle, skank, ribben og slag), og du kan bestille et helt eller …
Læs mere

Aperitivo: Kålens halvår

Aperitivo: Kålens halvår
Vi fejrer kålens halvår med en aperitivo i kålens tegn: Du kommer til at stifte bekendtskab med rigtig mange af de kål- og roesorter vi har i Det lille Grønttorv i små og større retter. Det koster som sædvanlig 200 kr. at deltage i løjerne, og du kan købe husets drikkevarer til maden – vin, øl, cider og most.
Læs mere

Bondens Marked på Christianshavn

Bondens Marked på Christianshavn
Det lille Grønttorv er sammen med resten af Bondens Marked flyttet til Christianshavn om onsdagen. Her sælger vi sæsonens grøntsager, æg og andet godt – følg med i nyhedsbrevene og på facebook for at se mere om udvalget og selskabet de enkelte dage.
Læs mere

Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads

Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads
Hver lørdag deltager Det lille Grønttorv på Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads sammen med mange andre stadeholdere. Vi sælger grøntsager. æg og fiskekonserves på markedet. Følg med i nyhedsbrevet og på facebook for at se mere om sortimentet og selskabet de enkelte lørdage.
Læs mere
facebook instagram