Falsk logo

Ugen i Det lille Grønttorv

Det er på torsdag, vi afholder den første af to decembermiddage i Det lille Grønttorv. Menuen er som sædvanlig baseret på årstidens grøntsager, selvfølgelig er der risiko for en smule julesul i denne måned ... Den næste decembermiddag er torsdag den 20. december - meld dig til hos mogens@detlillegroenttorv.dk før det er for sent!

Du kan bestille ugens pose til afhentning i webshoppen eller til udbringning hos gourmetmarked.dk indtil torsdag klokken 24. I denne uge vender en kær, gammel ven tilbage: Flower sprouten, eller, som vi kalder den her i butikken, "blomsterrosenkålen": En krydsning mellem grønkål og rosenkål, let at bruge, mild i smagen og med masser af sprød smag og sundhed til de kolde måneder.

Torsdag får vi også lidt godtøl tilbage på hylderne: De lokale verdensmestre (i hvert fald hvis vi skal sige det her i butikken) i IPA, Gamma Brewing Company, leverer et helt frisktappet batch (faktisk tappet samme dag) af deres frisktappede session-ipa Chromodynamic, der er brygget i samarbejde med Steel String Brewery fra North Carolina.

Øllene er som noget nyt tappet på dåse: Og ja, det er faktisk bedre, både for miljøet og øllet. Det koster meget mindre brændstof at transportere tomme dåser end at transportere tomme flasker, de kræver mindre energi at køle dem ned - dåserne kan selvfølgelig genbruges, og så er øllet mindre udsat for påvirkning af lys.

Onsdag er vi som sædvanlig på Christianshavn og lørdag på Sankt Jakobs Plads - så åbningstiderne er:

  • Tirsdag 14-18
  • Onsdag 12-18 (kun på Strandgade, ved Broens Gadekøkken)
  • Torsdag 12-18 (og fra kl. 18-21 er der decembermiddag)
  • Fredag 12-18
  • Lørdag 10-15 (kun på Sankt Jakobs Plads)

Decembermiddage i Det lille Grønttorv

Decembermiddage i Det lille Grønttorv
Hvad enten vi vil det eller ej, nærmer året sig sin afslutning: Julen står for døren og alt det der. Vi markerer mørket med et par vinterlige middage i Det lille Grønttorv. Det er som sædvanlig sæsonens grøntsager, der har hovedrollen, det kan godt være, der sniger sig et par juleretter og lidt sul ind imellem, og hvis I er …
Læs mere

Fredagsposen

Fredagsposen
Posen bestilles senest torsdag kl. 24 og afhentes dagen efter fra Det lille Grønttorv i Holsteinsgade. Posen indeholder sæsonens basisgrøntsager fra sjællandske økologiske og biodynamiske producenter, som i vintersæsonen og det tidlige forår suppleres med importeret frugt. Producenterne tæller blandt andre Svanholm, Birkemosegaard, Bakkegården, KysØko m.fl. Som oftest vil kassen indeholde kartofler, gulerødder og løg. Indholdet bliver typisk suppleret op …
Læs mere

Bondens Marked på Christianshavn

Bondens Marked på Christianshavn
Det lille Grønttorv er sammen med resten af Bondens Marked flyttet til Christianshavn om onsdagen. Her sælger vi sæsonens grøntsager, æg og andet godt – følg med i nyhedsbrevene og på facebook for at se mere om udvalget og selskabet de enkelte dage.
Læs mere

Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads

Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads
Hver lørdag deltager Det lille Grønttorv på Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads sammen med mange andre stadeholdere. Vi sælger grøntsager. æg og fiskekonserves på markedet. Følg med i nyhedsbrevet og på facebook for at se mere om sortimentet og selskabet de enkelte lørdage.
Læs mere
facebook instagram