Falsk logo
artichoke-3517444_640

Ugen i Det lille Grønttorv

På fredag ankommer de første knoldselleri og den første palme- og grønkål til butikken. Det er tydelige tegn på at vinteren går på hæld, men heldigvis er der masser af smag i de friske efterårsgrøntsager, så ingen grund til panik.

Torsdag er der aperitivo i Det lille Grønttorv: Vi finder på en fire-fem retter med årstidens grønt i hovedrollen, det koster 200 kr at deltage, og du kan købe husets drikkevarer til maden.

Husk, at der er Bondens Marked to gange om ugen. Om onsdagen sker det på Christianshavn (ved Broens Gadekøkken, mellem Inderhavnsbroen og Trangravsbroen, bag det gamle noma) og om lørdagen på Sankt Jakobs Plads. De to dage er der altså lukket i butikken i Holsteinsgade. Husk også, at du skal bestille ugens pakke senest torsdag, så du kan hente den fredag i butikken. Og det er også torsdag, du kan bestille æg fra Hegnsholt og brød fra Vores Brød.

Høstaperitivo på Det lille Grønttorv

Høstaperitivo på Det lille Grønttorv
Vi skyder efteråret sagte i gang med et udvalg af retter med udgangspunkt i sæsonens grønt. Det koster som sædvanlig 200,- pr person at deltage. Børn mellem 0 og 2 deltager dog gratis, børn mellem 2 og 12 deltager for halv pris. Til maden kan du købe husets drikkevarer: Most, øl, vin og cider. Tilmelding pr. mail til mogens@detlillegroenttorv.dk eller …
Læs mere

Fredagskassen (afhentet i butik)

Fredagskassen (afhentet i butik)
Kassen bestilles senest torsdag kl. 24 og afhentes dagen efter fra Det lille Grønttorv i Holsteinsgade. Den indeholder sæsonens basisgrøntsager fra sjællandske økologiske og biodynamiske producenter, som i vintersæsonen og det tidlige forår suppleres med importeret frugt. Producenterne tæller blandt andre Svanholm, Birkemosegaard, Bakkegården, KysØko m.fl. Som oftest vil kassen indeholde kartofler, gulerødder og løg. Indholdet bliver typisk suppleret op …
Læs mere

Æg, 10 stk. m/l

Æg, 10 stk. m/l
10 stk. økologiske æg fra Hegnsholt Hønseri i Lejre.
Læs mere

Brødklubben: Brød fra Vores Brød

Brødklubben: Brød fra Vores Brød
Du kan bestille brød fra Vores Brød i Valby til afhentning fredag i åbningstiden (12-19). Brødet er kommet ud af ovnen samme morgen. Du skal bestille brødet senest om torsdagen kl 18. Vælg mellem: Fuldkornsbrød (35 kr) Kernebrød (37 kr) Landbrød (50 kr) Durumbrød (33 kr) Ølandsbrød m blå birkes (37 kr) Rugbrød (37 kr) Du kan betale brødet ved afhentning …
Læs mere

Bondens Marked på Christianshavn

Bondens Marked på Christianshavn
Det lille Grønttorv er sammen med resten af Bondens Marked flyttet til Christianshavn om onsdagen. Her sælger vi sæsonens grøntsager, æg og andet godt – følg med i nyhedsbrevene og på facebook for at se mere om udvalget og selskabet de enkelte dage.
Læs mere

Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads

Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads
Hver lørdag deltager Det lille Grønttorv på Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads sammen med mange andre stadeholdere. Vi sælger grøntsager. æg og fiskekonserves på markedet. Følg med i nyhedsbrevet og på facebook for at se mere om sortimentet og selskabet de enkelte lørdage.
Læs mere
facebook instagram