Falsk logo

Lam, aperitivo og efterårsmarkederu

I denne uge kan du igen bestille marsklam fra Havervadgaard. Lammene leveres til Det lille Grønttorv den 8. november og skal bestilles senest den 2. november. Læs mere på hjemmesiden. Det er også den 8. november vi holder november-aperitivo med kåltema - og altså ikke som sædvanlig den første torsdag i måneden. Det koster som sædvanlig 200 kroner at deltage.

Fredag i denne uge får vi besøg af Johanne fra Hegnsholt. Hun kommer ind med ugens forsyninger af æg. For tiden er det sparsomt med æg: På Hegnsholt er de ved at lægge om, så hønsene ikke får pillefoder, men udelukkende grøntrester og rester fra restauranter. Den slags foder giver mere velsmagende æg - men er ikke udviklet til at booste æglægningen. Så i de næste måneder er det altså mest stamkunder, der får æg. J

ohanne kommer også med det kød, der har været til salg i webshoppen de seneste par uger: Skulle du ikke have bestilt, er der ingen grund til panik, der er også lidt kød i "løssalg". Men selvfølgelig ikke til så fordelagtige priser som når du køber en hel pakke a gangen.

Fredag kan du også hente ugens pakke, som du skal bestille senest torsdag klokken 24.

Onsdag og lørdag er der som sædvanlig markeder. Onsdag på Christianshavn, ved Broens Gadekøkken, og lørdag på Sankt Jakobs Plads. De dage er der lukket i butikken.

Ugen ser sådan ud:
  • Tirsdag 14-18
  • Onsdag 12-18 kun på Broens Gadekøkken, Strandgade
  • Torsdag 12-18
  • Fredag 12-18 med besøg af Johanne fra 16-18
  • Lørdag 10-15 kun på Sankt Jakobs Plads

Fredagskassen (afhentet i butik)

Fredagskassen (afhentet i butik)
Kassen bestilles senest torsdag kl. 24 og afhentes dagen efter fra Det lille Grønttorv i Holsteinsgade. Den indeholder sæsonens basisgrøntsager fra sjællandske økologiske og biodynamiske producenter, som i vintersæsonen og det tidlige forår suppleres med importeret frugt. Producenterne tæller blandt andre Svanholm, Birkemosegaard, Bakkegården, KysØko m.fl. Som oftest vil kassen indeholde kartofler, gulerødder og løg. Indholdet bliver typisk suppleret op …
Læs mere

Lam fra Havervadgaard

Lam fra Havervadgaard
Så er det igen blevet tid til at fylde lageret op med lammekød fra marsken. Havervadgaard leverer friskslagtede lam til Det lille Grønttorv den 9. november – så du skal bestille senest den 2. november, for at komme i betragtning. Lammene leveres som sædvanligt groft udskårne (hals, bov, ryg, kølle, skank, ribben og slag), og du kan bestille et helt eller …
Læs mere

Aperitivo: Kålens halvår

Aperitivo: Kålens halvår
Vi fejrer kålens halvår med en aperitivo i kålens tegn: Du kommer til at stifte bekendtskab med rigtig mange af de kål- og roesorter vi har i Det lille Grønttorv i små og større retter. Det koster som sædvanlig 200 kr. at deltage i løjerne, og du kan købe husets drikkevarer til maden – vin, øl, cider og most.
Læs mere

Bondens Marked på Christianshavn

Bondens Marked på Christianshavn
Det lille Grønttorv er sammen med resten af Bondens Marked flyttet til Christianshavn om onsdagen. Her sælger vi sæsonens grøntsager, æg og andet godt – følg med i nyhedsbrevene og på facebook for at se mere om udvalget og selskabet de enkelte dage.
Læs mere

Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads

Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads
Hver lørdag deltager Det lille Grønttorv på Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads sammen med mange andre stadeholdere. Vi sælger grøntsager. æg og fiskekonserves på markedet. Følg med i nyhedsbrevet og på facebook for at se mere om sortimentet og selskabet de enkelte lørdage.
Læs mere
facebook instagram