Falsk logo

Ugen i Det lille Grønttorv

Selv om det er koldt, er der stadig forsyninger af dejligt grønt, og vi er ikke helt gået i rodfrugt-indstilling endnu. Denne uge byder som sædvanlig på gode rabatter tirsdag, marked på Christianshavn onsdag og på Sankt Jakobs Plads lørdag.

Torsdag må du ikke gå glip af aperitivoen, hvor du kan stifte bekendtskab med en ganske særlig gris. Vær opmærksom på, at der denne gang er stærkt begrænset deltagerantal.

Husk også at bestille ugens kasse i webshoppen (du kan forresten supplere med andre varer – ud over æg og brød har du nu også mulighed for at bestille de grøntsager, du har lyst til, og behøver ikke begrænse dig til en forudbestemt kasse. Og så arbejder vi forresten sammen med gourmetmarked.dk på forskellige modeller for udbringning til faste afhentningssteder i andre bydele.

Aperitivo: En ganske særlig gris

Aperitivo: En ganske særlig gris
På torsdag har du chancen for at smage en særlig gris – landracegrisen fra Hegnsholt. Og hvad er der så særligt ved den, spørger du? Jo, ser du, den har aldrig fået så meget som et korn kraftfoder, den har aldrig gået indendørs, den er aldrig blevet halekuperet eller kastreret – det er gris, som gris burde være. Jeg er sikker på, …
Læs mere

Fredagskassen (afhentet i butik)

Fredagskassen (afhentet i butik)
Kassen bestilles senest torsdag kl. 24 og afhentes dagen efter fra Det lille Grønttorv i Holsteinsgade. Den indeholder sæsonens basisgrøntsager fra sjællandske økologiske og biodynamiske producenter, som i vintersæsonen og det tidlige forår suppleres med importeret frugt. Producenterne tæller blandt andre Svanholm, Birkemosegaard, Bakkegården, KysØko m.fl. Som oftest vil kassen indeholde kartofler, gulerødder og løg. Indholdet bliver typisk suppleret op …
Læs mere

Bondens Marked på Christianshavn

Bondens Marked på Christianshavn
Det lille Grønttorv er sammen med resten af Bondens Marked flyttet til Christianshavn om onsdagen. Her sælger vi sæsonens grøntsager, æg og andet godt – følg med i nyhedsbrevene og på facebook for at se mere om udvalget og selskabet de enkelte dage.
Læs mere

Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads

Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads
Hver lørdag deltager Det lille Grønttorv på Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads sammen med mange andre stadeholdere. Vi sælger grøntsager. æg og fiskekonserves på markedet. Følg med i nyhedsbrevet og på facebook for at se mere om sortimentet og selskabet de enkelte lørdage.
Læs mere
facebook instagram