Falsk logo

Sommeren er forbi nu …

Det bliver koldt i den kommende tid, siger meteorologerne. Det vil sige, at vi skal til at sige farvej og på gensyn til alle de grønne herligheder, vi har væltet os i gennem sommeren, og goddag til kål og rodfrugter.

Men det har jo også sin charme – man kan altid lave dejlig mad med simple råvarer i sæson. I denne uge får du en opskrift med i nyhedsbrevet: Græskar med kål og æg. Græskar kan nemlig bruges til meget andet end suppe.

Ugens åbingstider
  • Tirsdag 14-18
  • Onsdag 12-18 (kun på Broens Gadekøkken)
  • Torsdag 12-18
  • Fredag 12-18
  • Lørdag 10-15 (kun på Sankt Jakobs Plads)

Græskar, kål og æg

Græskar, kål og æg
Vejret er blevet køligere, og det er tid til trøstemad! Heldigvis har vi råvarerne til en enkel ret med god trøstefaktor lige ved hånden: Græskar, kål og æg. Lige nu er der både rondini-squash (som i visse dele af verden også kaldes gem-squash), hokkaido og det fantastiske blå crown prince i butikken. Alle tre kan bruges – her er det rondini, …
Læs mere

Fredagskassen (afhentet i butik)

Fredagskassen (afhentet i butik)
Kassen bestilles senest torsdag kl. 24 og afhentes dagen efter fra Det lille Grønttorv i Holsteinsgade. Den indeholder sæsonens basisgrøntsager fra sjællandske økologiske og biodynamiske producenter, som i vintersæsonen og det tidlige forår suppleres med importeret frugt. Producenterne tæller blandt andre Svanholm, Birkemosegaard, Bakkegården, KysØko m.fl. Som oftest vil kassen indeholde kartofler, gulerødder og løg. Indholdet bliver typisk suppleret op …
Læs mere

Bondens Marked på Christianshavn

Bondens Marked på Christianshavn
Det lille Grønttorv er sammen med resten af Bondens Marked flyttet til Christianshavn om onsdagen. Her sælger vi sæsonens grøntsager, æg og andet godt – følg med i nyhedsbrevene og på facebook for at se mere om udvalget og selskabet de enkelte dage.
Læs mere

Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads

Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads
Hver lørdag deltager Det lille Grønttorv på Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads sammen med mange andre stadeholdere. Vi sælger grøntsager. æg og fiskekonserves på markedet. Følg med i nyhedsbrevet og på facebook for at se mere om sortimentet og selskabet de enkelte lørdage.
Læs mere
facebook instagram