Falsk logo

New order ...

Sammen med Sydfranske Vine og Vores Brød holder vi resten af året "mini-marked" på Toftegårds Plads første og tredje fredag hver måned.

Her kan du købe grønt, øl og vin - og på nogle af markederne har vi tema-arrangementer og serverer små hapsere. Mere om det senere.

Resten af fredagene - altså anden, fjerde og eventuelt femte fredag hver måned - kan du finde Det lille Grønttorv på Bondens Marked på Frederiksberg.

Vi arbejder selvfølgelig på en løsning, så du også kan købe grønt i Valby disse fredage - foreløbig kredser det om en "vejbod" med mobilepay som eneste betalingsløsning - men mere om det senere.

I kalenderen kan du finde en oversigt over de næste måneders aktiviteter - og husk, at hvis du sender en mail eller bruger messenger-appen på hjemmesiden, kan du altid komme i kontakt med Det lille Grønttorv og bestille grønt eller øller - jeg er nemlig ret ofte at finde i brødudsalget på Toftegårds Plads.

I denne uges pose er en gammel kending tilbage - hokkaidoen - og den får selskab af salvie, så du har mulighed for at lave en dejlig omgang græskar med salvie og hvidløg: græskartern, der bages i ovnen, til de får lidt brune kinder, og derefter overhældes med brunet smør, hvori du har vendt hakkede salvieblade og masser af hvidløg. Det kan omvende selv den mest inkarnerede græskarhader.

Så er der fennikel, gulerod og hvidløg tilsammen - vendt i olivenolie og stegt i ovnen eller blot kørt i stegegryden med smør - et fremragende tilbehør til fx sæsonens sidste stykke grillede gris.
.
I denne uge kan du møde Det lille Grønttorv på Sankt Thomas Plads, Frederiksberg fredag fra 14-18 og på Sankt Jakobs Plads, Østerbro, lørdag fra 10-15.

Fredagsposen

Fredagsposen
Læs mere

Bondens Marked på Frederiksberg

Bondens Marked på Frederiksberg
Sammen med resten af Bondens Marked bringer vi sæsonens bedste råvarer til Frederiksberg.

Læs mere

Bondens Marked på Østerbro

Bondens Marked på Østerbro
Læs mere
facebook instagram