Falsk logo

Høstfest i Valby

I denne uge er der høstfest i Valby - sammen med Sydfranske Vine og Vores Brød holder vi smagning med mere på Toftegårds Plads 6. Der er nye øl i porteføljen - surt, bittert og mørkt fra Ølsnedkeren, Gamma og BrygBrygBryg - og selvfølgelig økologiske vine / naturvine og masser af sæsongrønt og godt brød.

Efteråret er kommet - og med det begynder rodfrugterne at dukke op. Der er både røde. gule og stribede beder med på ugens markeder, og på markederne og i ugens fredagspose finder du knoldselleri - endnu med top, og den skal du værdsætte.

Brug den som smagsgiver i din fond, smid den i kogevandet til dine bønner eller dine kartofler (og brug så kogevandet til noget fornuftigt) eller kværn den med salt og tør det i ovnen, så har du altid sellerisalt til din bloody mary.
.
I denne uge kan du møde Det lille Grønttorv på Toftegårds Plads fredag fra 11-17 (jeg kommer altså ikke på Frederiksberg) og på Sankt Jakobs Plads, Østerbro, lørdag fra 10-15.

Fredagsposen

Fredagsposen
Læs mere

Valby holder høstfest

Valby holder høstfest
Økologisk og biodynamisk grønt, øl fra sjællandske bryggerier økologisk vin og naturvin - altsammen på Toftegårds Plads, ud for Vores Brød. Smagsprøver og andet spas i sigte!

Læs mere

Bondens Marked

Bondens Marked
Læs mere
facebook instagram