Falsk logo

Gulerødderne er tilbage

Så er gulerødderne tilbage i sortimentet og i ugens pose. Hvis du vil have et uhyre simpelt tilbehør fx til en god, grillet svinekotelet, er det gulerøddernes sødme og fennikelens lette lakridsethed, du skal ty til: skær fenniklerne i kvarte og halver gulerødderne på langs (afhængigt af hvor store de er) og slyng dem i smør, eventuelt sammen med rødløg i tynde både, til det hele er mørt men stadig lidt crunchy. Drys med esdragon eller bare persille.

Som du kan se herunder, er det blevet tid til endnu et fredagsbash på Toftegårds Plads - det handler om øl og grønt fra Det lille Grønttorv, vine fra Sydfranske Vine og kaffe, brød og alt det andet fra Vores Brød.

Vores Brød har forresten andet end brød og kager - fx er det også her du finder den fine gedeost fra Sondrup Gårdmejeri, dåsefiskene fra Fangst og Grøndals og gode gin fra ELG. Så kig forbi fredag mellem 11 og 18 - vejret bliver så du kan sidde udendørs med en kold øl eller et køligt glas vin, påstår meteorologerne (og politiet har også sagt god for det på fredag).

Når der er fredagsbash på Toftegårds Plads betyder det også, at Det lille Grønttorv ikke er med på marked på Sankt Thomas Plads. Så i denne uge kan du møde Det lille Grønttorv i Valby på fredag og på lørdag 10-15 på Sankt Jakobs Plads.

Fredagsposen

Fredagsposen
Læs mere

Valby vender hjem

Valby vender hjem
Sommerferien er slut, og Valby vender hjem. Vi fejrer hjemkomsten med et "fredagsmarked" på pladsen foran Vores Brød, Toftegårds Plads 6 - og her kan du som sædvanlig møde Det lille Grønttorv og Sydfranske Vine og tanke op til weekenden med øl, vine, grøntsager og brød. Meteorologerne lover godt vejr, grænsende til hedebølge, så slå dig ned ved et af …

Læs mere

Bondens Marked

Bondens Marked
Læs mere
facebook instagram