Falsk logo

Gang i den på Toftegårds Plads

Fredag den 3. juli sker der ting og sager på Toftegårds Plads - ud for bageriet Vores Brød. Vi har efterhånden gjort det til en tradition at holde "minimarked" foran butikken: det startede første fredag i april, midt i coronalukningen med dåsesalg af øl fra sjællandske bryggerier - og opbakningen var enorm.

I maj og juni gentog vi succesen - nu også med sydfranske vine og grøntsager, og da vi nu har fået de indendørs faciliteter så nogenlunde på plads, synes vi det er på tide at give lidt mere gas. Derfor holder vi folkekøkken - og serverer i første omgang en sommerlig frikasse med sæsongrønt og brød.

Maden koster 100 kroner, og vi holder baren åben, så du kan købe øl og vin til maden og aftenhyggen helt frem til kl. 21. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig - det sker på Vores Brøds hjemmeside.

Markedet og folkekøkkenet på Toftegårds Plads betyder, at du i denne uge ikke kan møde Det lille Grønttorv på Sankt Thomas Plads - men selvfølgelig er vi på Sankt Jakobs Plads på Østerbro om lørdagen - denne gang bl.a. med nye spidskål og fennikel.

Bageriets folkekøkken - 3. juli

Bageriets folkekøkken - 3. juli
Læs mere

Toftegårds Marked

Toftegårds Marked
Sammen med Vores Brød og Sydfranske Vine afholder vi det første af en række markeder på Toftegårds Plads - her vil du finde grønt, øl, vin, og brød og vi vil præsentere nogle af de specialiteter, du med tiden vil kunne finde på hylderne hos Vores Brød.

Læs mere

Fredagsposen

Fredagsposen
Læs mere
facebook instagram