Falsk logo

Frederiksberg på fredag, Østerbro på lørdag

Fredag den 12. juni åbner vi igen for Bondens Marked på Frederiksberg. Det er ligesom sidste år fra klokken 12-14, og selvfølgelig går det løs igen om lørdagen på Østerbro, ganske som vi plejer.

Ugens sortiment er ganske og aldeles forrygende. Der er masser af friske nyheder: artiskokker og krydderurter fra Svanholm, nye kartofler fra Birkemosegaard, og selvfølgelig er der stadig asparges at få. Du kan se sortimentet i webshoppen - og hvis du ikke kan beslutte dig, her jeg selvfølgelig sammensat en fredagspose, som du i denne uge kan hente i Valby, på Frederiksberg eller på Østerbro.

Ugen byder også på nye ølforsyninger - fra Ølsnedkeren kommer to klassikere, Herrens Mark, en dejlig frisk og økologisk pilsner, og Karl Smart, en IPA, hvor der kun er brugt aromahumle - altså masser af frugtsmag og tropicalitet i vente. Og fra det kooperative bryggeri Slowburn i Hvidovre kommer tre nyheder - Waldpils, en sydtysk inspireret pilsner, Layers of Light, en grumset dobbelt-ipa med Vermont-gær, og endelig Seedling, en vildgæret saison, lagret på rødvinsfade.

Fredagsposen

Fredagsposen
Læs mere
facebook instagram