Falsk logo

Nu med gavekort

Aspargessæsonen fortsætter - lidt endnu da. Den kom senere i gang, men det betyder jo ikke at den bliver forlænget i den anden ende, desværre. Så det er med at nyde de grønne stængler mens de er der.

Der er selvfølgelig asparges i ugens pose - denne gang suppleret med løvstikke, hvidløg, salat og de gode, gamle rødder. Alouette-kartoflerne er de sidste for denne gang, så lav dig en fin kartoffelpizza eller en gang gnocchi med dem.

Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen: der er meget stor forskel på de asparges, du køber i supermarkedet, og de asparges, vdu køber på markedet eller i webshoppen.

Smagen af en supermarkedsasparges kan godt være en noget stram affære: aspargesens fine, ærteagtige smag skyldes kortkædede sukkerarter, der ret hurtigt nedbrydes, især hvis aspargesen opbevares varmt. Som fx i et supermarked. Og tilbage er så en bitter smag.

Prisen er også en ganske anden - aspargesene her i butikken er plukket af folk på 3F-overenskomst. Det er, uden at sige for meget, nok ikke altid tilfældet med de spanske og italienske asparges i supermarkederne.

Og så det med gavekort: der er kommet gavekort i webshoppen. Vil du forkæle en, du kender med godt øl eller gode grøntsager, kan du nu give et elektronisk gavekort, som bliver sendt til modtageren. Det er hypermoderne!

Bor du i Valby kan du forudbestille varer i webshoppen til afhentning fredag mellem 12 og 17 (eller lørdag, hvis du ikke når det fredag).

Fredagsposen

Fredagsposen
Læs mere
facebook instagram