Falsk logo

Et koldt forår ...

Det er desværre stadig lidt for koldt til asparges, men der er igen persille, friske hvidløg og struttende portulak, nu suppleret med løvstikke, på ugens marked på Østerbro. Selvfølgelig er der stadig masser af gode, gamle rødder og kartofler, men det er da rart at kunne kvikke måltidet lidt op!

Bor du i Valby kan du forudbestille varer i webshoppen til afhentning fredag mellem 12 og 17 (eller lørdag, hvis du ikke når det fredag).

Sidste uge holdt vi "Valby drikker hjemme" for anden gang - og så er det jo en-to-tradition. Så Marc fra Sydfranske Vine og jeg er blevet enige om at vi gør det til en fast tradition første fredag hver måned. Vi ses i juni.

Har du forøvrigt tjekket Valbys absolut sejeste ølkøleskab hos Vores Brød, Toftegårds Plads 6? Du kan forudbestille og betale varerne i webshoppen, blot vise din ordrebekræftelse og så afhente dem i butikken - eller du kan kigge ned og betale med MobilePay i butikken.

Rygtet vil, at der kommer tre nye IPA'er fra Slowburn Brewing Coop i Hvidovre på torsdag - og at de også kommer med på Østebro-markedet.

Tilbage på Østerbro

Tilbage på Østerbro
Corona-epidemien har været hård: vi har måttet aflyse Bondens Marked i godt en måned. Men nu lysner det: politi og kommune har givet tilladelse til at vi igen kan stille op, som nogen af jer måske allerede oplevede sidste lørdag på Østerbro. Vi tager selvfølgelig de forholdsregler, det er muligt at tage - hos mig hedder det fx afstand og …
Læs mere

Fredagsposen

Fredagsposen
Læs mere
facebook instagram