Falsk logo

Bondens Marked aflyst!

Jeg var for tidligt ude med at annoncere markedet på lørdag - politiet har nedlagt forbud mod forsamlinger på mere end ti mennesker, og mener markedet falder ind under den kategori.

Det betyder, at du atter denne weekend skal til Valby, hvis du vil have grønt fra Svanholm og Birkemosegaard: jeg slår teltet op på Toftegårds Plads 6, ud for bageriet Vores Brød, og her kan du finde sæsonens bedste rodfrugter, kål i mange afskygninger, og de første, spæde grønne vinterportulak og lidt lillla broccoli til at gøre forsøde karantænetiden.

Det er nok ikke sandsynligt, at vi får lov til at holde marked så længe forsamlingsforbuddet gælder - så man må improvisere. Næste fredag, den 3, april kl 10-17 holder vi derfor dåseudsalg af øl fra nogle af de bryggerier, der har været at finde på hylderne hos Det lille Grønttorv. Det foregår også ud for Vores Brød.

Indtil videre kommer der gode sager fra Gamma Brewing Company, Ølsnedkeren, Slowburn og Dry & Bitter - mottoet er Valby drikker hjemme, for når man ikke kan på de gode ølbarer, må man drikke øllet hjemme. Andre bydele er selvfølgelig også velkomne.
facebook instagram