Falsk logo

Marked med forholdsregler ...

Der er godt nyt på markedsfronten - for på lørdag er der atter marked på Sankt Jakobs Plads. Vi tager alle de forholdsregler vi overhovedet kan, og det kan du læse mere om herunder. Vi ses.

Den improviserede grønthandel foran Vores Brød er altså ikke at finde nu på lørdag, men næste fredag, den 3. april, kan du se frem til et pop up-ølsalg på Toftegårds Plads. Jeg samler øl fra nogle af mine lokale yndlingsbryggerier, der også er ramt af corona: de barer og restauranter, de normalt sælger øl til, har lukket.

Så kom forbi Toftegårds Plads den 3. april og køb øl til den første aprilweekend fra teltet foran Vores Brød - for selv om det normalt frarådes at drikke alene, kan man faktisk sagtens drikke gode øl i eget ophøjede selskab.

I denne uge kan du møde Det lille Grønttorv på Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads, lørdag den 28. april fra kl. 10-15. Du kan også bestille varer til afhentning hos Vores Brød (eller på Sankt Jakobs Plads) i webshoppen, helst så tidligt som muligt, men i hvert fald inden torsdag kl. 24.00.

Marked på lørdag

Marked på lørdag
Godt nyt: Der er marked på lørdag, den 28. marts, på Sankt Jakobs Plads på Østerbro. Sidste lørdag - den 21. - gik man desværre forgæves, hvis man ville på marked på Sankt Jakobs Plads på Østerbro. På grund af corona-epidemien og forbuddet mod forsamlinger på mere end 10, måtte vi nemlig aflyse ugens marked. Men takket være ihærdigt benarbejde …
Læs mere

Fredagsposen

Fredagsposen
Læs mere
facebook instagram