Falsk logo

Udskudt åbning ...

I sidste uge var jeg hurtig på aftrækkeren og annoncerede åbningsreception hos Vores Brød & Det lille Grønttorvs fælles butik og cafe - men som coronavirussen har spredt sig, er vi selvfølgelig nødt til at udskyde åbningen. Du kan følge med her i nyhedsbrevet eller på facebook-siden for at høre mere om hvornår den finder sted.

Selv om virussen har sat sig, kan du stadig hente grønt hos Det lille Grønttorv lørdag eller bestille til afhentning hos Vores Brød fredag - hvis du vil bestille store mængder, er det en god ide at gøre det senest tirsdag kl. 18 og helst lige slå på tråden eller sende en mail først.

Du kan som sædvanlig møde Det lille Grønttorv og de andre stadeholdere på Bondens Marked lørdag fra 10-15, og husk, at vi fra 3. april vender tilbage til Frederiksberg om fredagen.

Grønt i en coronatid

Grønt i en coronatid
Coronavirussen har ramt verden - og Danmark er nærmest i undtagelsestilstand. Du behøver dog ikke frygte for forsyningerne af grønt: vi fortsætter med at holde Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads på Østerbro hver lørdag fra 10-15 - og fra 3. april er vi tilbage på Sankt Thomas Plads fredage fra 14-18. Selvfølgelig skal vi være ekstra opmærksomme på at …
Læs mere

Fredagsposen

Fredagsposen
Læs mere
facebook instagram