Falsk logo

Frederiksbergballade!

Hvis du var på Sankt Thomas Plads på Frederiksberg sidste fredag i håb om at møde Det lille Grønttorv og resten af Bondens Marked beklager vi ulejligheden: vi blev nødt til at aflyse fredagens marked på grund af et par administrative misforståelser mellem os og Frederiksberg Kommune.

Vi håber, at vi får løst problemerne snarest - men ved ikke endnu om vi kommer til Frederiksberg i denne uge. Følg med på Bondens Markeds nyhedsbrev og facebook-side for at få mere at vide - Bondens Marked sender nyhedsbrev ud på torsdag og vi opdaterer på hjemmesiden så snart vi ved mere.

Foreløbig kan du altså kun møde Det lille Grønttorv på Bondens Marked lørdag den 22. februar, og så i øvrigt bestille ugens fredagspose, der indeholder både de dejlige flower sprouts, grønkål og en - ifølge Birkemosegaard - forrygende vinterkartoffel: bellana.

Den kan du passende lave til kartoffelfrikasse: skær kartoflerne i små tern, kog dem næsten møre i en anelse vand, monter med rigeligt koldt smør smag til med revet citronskal, citronsaft, salt og peber - og server en skefuld af frikasseen som forret, anrettet med en skefuld årstidens store delikatesse: stenbiderrogn.

Ugens åbingstider:

  • (Frederiksberg, Sankt Thomas Plads, fredag kl. 14-18 - forhåbentlig)
  • Østerbro, Sankt Jakobs Plads, lørdag kl. 10-15

Fredagsposen

Fredagsposen
Læs mere
facebook instagram