Falsk logo

Godt nytår

Dette er første nyhedsbrev i det nye år - selv om der var marked i sidste og forrige uge. Denne uge vender vi selvfølgelig stærkt tilbage på både Frederiksberg og Østerbro, og så kan du igen bestille "fredagsposen" til afhentning i Valby eller på Frederiksberg om fredagen eller på Østerbro om lørdagen.

Og så er det på tide at løfte sløret lidt for nogle af fremtidsplanerne - for det er selvfølgelig ikke nok med markederne. Hvad der kommer til at ske i det nye år kan du læse lidt mere om på hjemmesiden - og som den madkulturpessimist jeg i virkeligheden er, slutter jeg med lidt betragtninger over tingenes tilstand. Om dem er der stort set kun at sige med en bekendt: det går den vej, hønsene skraber.

Med mindre altså, vi gør noget ved det.

Åbningstiderne i denne uge er:
  • Fredag 14-18, Sankt Thomas Plads, 1820 Frederiksberg
  • Lørdag 10-16, Sankt Jakobs Plads, 2100 Østerbro

2020 visions

2020 visions
2019 bød på en markant omvæltning i Det lille Grønttorv. Butikken i Holsteinsgade lukkede - markedet for lokalt, økologisk og biodynamisk grønt, mikrobryg og andre kvalitetsvarer var ikke tilstrækkeligt stort lige i det hjørne af Østerbro, og selv med de af og til velbesøgte spisearrangementer, var der ikke grundlag for at fortsætte. Siden april har jeg derfor fokuseret på markeder …
Læs mere

Fredagsposen

Fredagsposen
Læs mere
facebook instagram