Falsk logo

Kronprinsen kommer

Oktober er græskarmåned, og i denne uge byder posen og sortimentet på en kær, gammel kending: crown prince fra Svanholm. Et mellemstort græskar med blå skræl og orange kød. Kødet har en dejlig, nøddeagtig smag, og egner sig fint til at blive bagt i ovnen i tern - så kan den spises som den er eller bruges som "fyld" i en risotto, en tærte, en gratin med fetaost, en pastaret, en gryderet, en hummus (men sig det ikke til nogen fra Mellemøsten) eller hvad man nu kan forestille sig.

Husk, at vi sammen med Sydfranske Vine og Vores Brød holder "mini-marked" på Toftegårds Plads første og tredje fredag hver måned resten af året. På Toftegårds Plads har du lejlighed til at smage de nye øl i sortimentet - og der er tit tilbud på de ikke helt så nye øl i ølkøleskabet hos Vores Brød. Se kalenderen for at orientere dig om hvor du kan finde Det lille Grønttorv.
.
I denne uge kan du møde Det lille Grønttorv på Toftegårds Plads 6, Valby, på fredag fra 11-18 og på Sankt Jakobs Plads, Østerbro, lørdag fra 10-15.

Fredagsposen

Fredagsposen
Læs mere

Bondens Marked på Frederiksberg

Bondens Marked på Frederiksberg
Sammen med resten af Bondens Marked bringer vi sæsonens bedste råvarer til Frederiksberg.

Læs mere

Bondens Marked på Østerbro

Bondens Marked på Østerbro
Læs mere
facebook instagram