Falsk logo

De bedste gamle kartofler og fryserbær: Ugen i Det lille Grønttorv

De bedste gamle kartofler og fryserbær: Ugen i Det lille Grønttorv
Foråret har endelig ramt København.  Det betyder mere liv i gaderne – og husk, at vi hos Det lille Grønttorv har eftermiddagssol og udendørs siddepladser, hvor du kan nyde en kop kaffe (vi laver en fin espresso til en tier per kop) eller en kold læskedrik. Det varer stadig længe inden vi får de første forårsgrøntsager at se, men hvad gør …

Læs mere

Gastronomisk hæder til Det lille Grønttorv

Gastronomisk hæder til Det lille Grønttorv
Claus Tingstrøm og Jan Krag Jacobsen overrækker hædersdiplomet til den stolte grønthandler Foto: Katja Seerup Clausen Det Danske Gastronomiske Akademi, som er en forening, der blev stiftet i 1964 af Mogens Brandt med støtte af bl.a. Jens Kruuse og John Price, har tildelt Det lille Grønttorv akademiets hædersdiplom for salg af grøntsager. I indstillingen fra Det Danske Gastronomiske Akademis diplomudvalg …

Læs mere

Aperitivohit: Skipperlabskovs

Aperitivohit: Skipperlabskovs
Skipperlabskovsen var et absolut hit til aperitivo #22, og det er en dejlig udnyttelse af vinterens kartofler – jeg brugte Birkemosegaards fine bagekartofler, der her ind under foråret har udviklet en fin sødme, der langt overgår de noget kedeligere såkaldt nye kartofler fra Egypten eller Mallorca. Du skal bruge: 1 kg melede kartofler 1 kg oksekød  (fx bov eller tykkam) ½ …

Læs mere

Aperitivohit: Ricottakage med hindbær

Aperitivohit: Ricottakage med hindbær
Det er tid til at få ryddet ud i bærdepoterne: Den nye sæson står for døren. Så hvis du ligger inde med frosne hindbær (eller brombær eller blåbær eller ribs eller solbær eller … ) er denne kage nem at gå til og så er den uhyre delikat. Den tåler at blive serveret med en lille klat flødeskum. 250 g mel …

Læs mere

Fredagskassen (afhentet i butik)

Fredagskassen (afhentet i butik)
Kassen bestilles senest torsdag kl. 24 og afhentes dagen efter fra Det lille Grønttorv i Holsteinsgade. Den indeholder sæsonens basisgrøntsager fra sjællandske økologiske og biodynamiske producenter, som i vintersæsonen og det tidlige forår suppleres med importeret frugt. Producenterne tæller blandt andre Svanholm, Birkemosegaard, Bakkegården, KysØko m.fl. Som oftest vil kassen indeholde kartofler, gulerødder og løg. Indholdet bliver typisk suppleret op …

Læs mere

Brødklubben: Brød fra Vores Brød

Brødklubben: Brød fra Vores Brød
Du kan bestille brød fra Vores Brød i Valby til afhentning fredag i åbningstiden (12-19). Brødet er kommet ud af ovnen samme morgen. Du skal bestille brødet senest om torsdagen kl 18. Vælg mellem: Fuldkornsbrød (35 kr) Kernebrød (37 kr) Landbrød (50 kr) Durumbrød (33 kr) Ølandsbrød m blå birkes (37 kr) Rugbrød (37 kr) Du kan betale brødet ved afhentning …

Læs mere

Æg, 10 stk. m/l

Æg, 10 stk. m/l
10 stk. økologiske æg fra Hegnsholt Hønseri i Lejre.

Læs mere

Aperitivo #23: Forårskåd

Aperitivo #23: Forårskåd
Vi kommer i forårsstemning og hilser det varmere vejr velkommen med de friske grøntsager og husets drikkevarer! Vi serverer fire-fem retter med fokus på husets grøntsager og lette tilberedninger. Det koster som sædvanlig kr. 200,- at deltage. Børn under 12 deltager for halv pris.

Læs mere
facebook instagram