Falsk logo

Spaghettisquash i ugens kasse

Spaghettisquashen er en interessant fætter: Dens frugtkød er skrumpet ind, til gengæld er de "trævler", der i andre græskarsorter ligger omkring frøene, svulmet op, og det er det, der giver den den "spaghettiagtige" karakter.

Skær squashen over på langs - vær forsigtig, den har en meget tyk skræl - fjern kernerne, og bag den i ovnen i tre kvarter-en time ved 175 grader. Derefter kan kødet skrabes ud med en gaffel, og med lidt god vilje minder det om spaghetti.

Du kan bruge det på mange måder: Sauter det med olivenolie og krydderurter og server med parmesan, gratiner det (fx i den halve skræl, der så fungerer som serveringsfad) eller brug det i gryderetter, ganske som du vil med rigtig pasta.

Åbningstider i denne uge:
  • Tirsdag 14-18
  • Onsdag 12-18 kun på Christianshavn, ved Broens Gadekøkken
  • Torsdag 12-18
  • Fredag 12-18
  • Lørdag 10-15 kun på Sankt Jakobs Plads

Fredagskassen (afhentet i butik)

Fredagskassen (afhentet i butik)
Kassen bestilles senest torsdag kl. 24 og afhentes dagen efter fra Det lille Grønttorv i Holsteinsgade. Den indeholder sæsonens basisgrøntsager fra sjællandske økologiske og biodynamiske producenter, som i vintersæsonen og det tidlige forår suppleres med importeret frugt. Producenterne tæller blandt andre Svanholm, Birkemosegaard, Bakkegården, KysØko m.fl. Som oftest vil kassen indeholde kartofler, gulerødder og løg. Indholdet bliver typisk suppleret op …
Læs mere

Bondens Marked på Christianshavn

Bondens Marked på Christianshavn
Det lille Grønttorv er sammen med resten af Bondens Marked flyttet til Christianshavn om onsdagen. Her sælger vi sæsonens grøntsager, æg og andet godt – følg med i nyhedsbrevene og på facebook for at se mere om udvalget og selskabet de enkelte dage.
Læs mere

Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads

Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads
Hver lørdag deltager Det lille Grønttorv på Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads sammen med mange andre stadeholdere. Vi sælger grøntsager. æg og fiskekonserves på markedet. Følg med i nyhedsbrevet og på facebook for at se mere om sortimentet og selskabet de enkelte lørdage.
Læs mere
facebook instagram