Falsk logo

Ugen i Det lille Grønttorv

I denne uge kan du møde Det lille Grønttorv fredag på Sankt Thomas Plads på Frederiksberg og lørdag på Sankt Jakobs Plads på Østerbro..
  • Fredag 14-18, Sankt Thomas Plads, 1820 Frederiksberg
  • Lørdag 10-15, Sankt Jakobs Plads, 2100 Østerbro

Får-i-kål

Får-i-kål
Får-i-kål - og ja, det er i et ord - er en af de allermest simple retter man kan forestille sig. Og kød-kogt-med-kål-i-en-gryde er både sundt, billigt og nemt at lave - hvad mere kan man ønske sig? Samtidig er retten så enkel at tilberede, og den passer i den grad sig selv, at man kan ofre lidt mere tid …
Læs mere

Brunkål med flæsk og pølse

Brunkål med flæsk og pølse
Ethvert menneske med respekt for sig selv skal lave en ordentlig gryde brunkål en gang om året. Erik Koed Westergaard skriver i "Danske Egnsretter" om den sydsjællandske brunkål, der spises med gås: Man bruger gåsefedt og sukker til at brune kålen, som skal være skåret i større stykker - ikke snittet. Men i min verden er brunkål typisk tilbehør til …
Læs mere

Fredagsposen

Fredagsposen
Læs mere

Nye tider i Det lille Grønttorv

Nye tider i Det lille Grønttorv
Bondens Marked åbner fredagsmarked på Frederiksberg - og Det lille Grønttorv følger med. Det betyder, at pop up-salget af grøntsager foran Vores Brød på Toftegårds Plads flytter fra fredag til torsdag. Fremover kan du altså møde Det lille Grønttorv på følgende tidspunkter: Torsdag 12-17, ved Vores Brød, Toftegårds Plads 6, ValbyFredag 14-18 på Bondens Marked, Sankt Thomas Plads, FrederiksbergLørdag 10-15 …
Læs mere
facebook instagram