Valby drikker hjemme II – nu med vin

Første fredag i april blev vi nærmest rendt over ende i det lille bageri på Toftegårds Plads – der er ikke mange ølbutikker i Valby, og, indrømmet – det var også dejlige øl, der kom fra Gamma, Ølsnedkeren, Dry & Bitter og Slowburn.

Det inspirerede til at gøre det igen – og det gør vi så førstkommende fredag, den 1. maj (jeg mener, vi kan jo alligevel ikke komme i Fælledparken – hvorfor så ikke fejre arbejdernes internationale kampdag med ordentligt øl, og samtidig støtte de små bryggerier).

Denne gang er der også vin på banen – vi har allieret os med Marc Fernand Polo fra Sydfranske Vine, som dukker op med et udvalg af økologisk vin og naturvin.

Det foregår fra 10-17 på pladsen ved Vores Brød, Toftegårds Plads 6, Valby. Følg med på facebook-eventet for at se mere om de vine og øller, vi har at tilbyde.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: