Valby drikker hjemme II – nu med vin

Første fredag i april blev vi nærmest rendt over ende i det lille bageri på Toftegårds Plads – der er ikke mange ølbutikker i Valby, og, indrømmet – det var også dejlige øl, der kom fra Gamma, Ølsnedkeren, Dry & Bitter og Slowburn.

Det inspirerede til at gøre det igen – og det gør vi så førstkommende fredag, den 1. maj (jeg mener, vi kan jo alligevel ikke komme i Fælledparken – hvorfor så ikke fejre arbejdernes internationale kampdag med ordentligt øl, og samtidig støtte de små bryggerier).

Denne gang er der også vin på banen – vi har allieret os med Marc Fernand Polo fra Sydfranske Vine, som dukker op med et udvalg af økologisk vin og naturvin.

Det foregår fra 10-17 på pladsen ved Vores Brød, Toftegårds Plads 6, Valby. Følg med på facebook-eventet for at se mere om de vine og øller, vi har at tilbyde.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: