Seed Exchange

Foto: Rachel Jones

Farm of Ideas, som producerer nogle af de økologiske grøntsager til Relæ, Manfreds, Bæst og andre af Christian Puglisis restauranter, flyttede i forået til Svanholm.

Svanholm er en af de faste leverandører til Det lille Grønttorv. Den 24-25. august afholder Farm of Ideas og Svanholm i fællesskab høstmarked under overskriften Seed Exchange. Jeg tager derud søndag, hvis ikke ugens markeder har gjort mig helt flad – så måske ses vi.

Titlen skal forstås både bogstaveligt og billedligt – for selv om der også er lagt op til at frøsamlere og andre skal kunne udvikle frø, fx af gamle sorter, er det også meningen, at høstmarkedet skal danne centrum for udvekslingen af nye ideer om fremtidens økologiske landbrugsproduktion og om sammenhængen mellem landbrug og gastronomi.

På festivalen er der masser af workshops og andre aktiviteter, hvor man kan møde pionerer inden for bæredygtig fødevareproduktion og gastronomi eller komme på rundvisninger på Farm of Ideas og Svanholm, der er mulighed for at deltage i picnics og fællesspisninger, tilberedt af kokke som Lisa Lov, Jens Vestergaard, Rosio Sanchez, Christian Puglisi, Magnus Nilsson og Francis Cardenau – og der er masser af aktiviteter for børnene, som bl.a. kan møde dyrene på Svanholm.

Se programmet for de to dage på Farm of Ideas’ hjemmeside.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: