Lam fra Havervadgaard

Så er det igen blevet tid til at fylde lageret op med lammekød fra marsken. Havervadgaard leverer friskslagtede lam til Det lille Grønttorv den 9. november – så du skal bestille senest den 2. november, for at komme i betragtning.

Lammene leveres som sædvanligt groft udskårne (hals, bov, ryg, kølle, skank, ribben og slag), og du kan bestille et helt eller et halvt lam. Har du ikke plads til så meget kød i fryseren – et halvt lam vejer mellem 10 og 12 kg og kan være i fryserdelen af et almindeligt køle-fryseskab – kan du jo aftale at dele med andre.

Lammene er født i foråret og har gået i marsken indtil slagtningen. Det er fænomenalt kød, som du her i byen bl.a. kan finde på restauranter som relæ og manfreds.

Prisen er den samme som ved tidligere leveringer: Et halvt  lam koster 105 kr. pr kg. slagtevægt, og du betaler 500 kr. forud ved bestillingen og resten ved levering. Et helt lam koster 95 kr. pr kg. slagtevægt, og du betaler 1000 kr. forud ved bestillingen, og resten ved levering.

Bestil i webshoppen her senest den 2. november – og glæd venner og familie med det bedste lammekød, de formentlig nogensinde har fået.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: