Hedebølge i Holsteinsgade

Gæster i Det lille Grønttorv vil nok have bemærket, at temperaturerne i butikken af og til nærmer sig kogepunktet. Det er ikke kun på grund af grønthandlerens temperament, men også fordi de køleskabe, der skal holde grøntsagerne bare nogenlunde spiselige, kører for fuldt tryk. Vi holder dørene og vinduerne åbne, forsøger at tage det sure med det søde og glæder os alligevel til at se jer i butikken!

Denne uge kommer der drueagurker fra Birkemosegaard i butikken.  Du må meget gerne forudbestille på torvet@detlillegroenttorv.dk, hvis du har brug for større mængder. Bestil senest i aften kl. 24.

Agurkerne og andre varer fra Birkemosegaard (fx kartofler, persille, dild og koriander) kommer på torsdag, og fredag kommer der som sædvanlig varer fra Svanholm – masser af bønner, salater, krydderurter og squash – og Stensbølgård  (tomater og purløg).

Ugens pakke er klar i webshoppen – bestil den senest torsdag og hent den fredag i butikken. Bestiller du ugens pakke, får du 10 % rabat på “tilkøb” af grøntsager. Husk, at torsdag kl. 18 også er sidste frist for bestilling af brød fra Vores Brød og æg fra Hegnsholt.

Åbningstider denne uge

  • Tirsdag 14-18 (20% rabat på grønt)
  • Onsdag 14-18 (20% rabat på grønt)
  • Torsdag 12-18 (bestil æg, brød og ugens pakke)
  • Fredag 12-18 (hent æg, brød og ugens pakke)
  • Lørdag 10-15 på  Sankt Jakobs Plads

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: