Industriferien er forbi!

Industriferien er officielt forbi – og det betyder, at vi vender mere eller mindre tilbage til normaltilstanden her i Det lille Grønttorv. På torsdag er det tid til august måneds aperitivo. Denne gang handler det om at komme til bunds i sommeroverfloden!

Fredag vender brødet fra Vores Brød tilbage, og der er friske forsyninger af æg fra Hegnsholt og masser af frisk grønt fra Svanholm og Birkemosegaard. I denne uge kan vi se frem til majs, artiskokker, snitbønner, aspargesbroccoli, bladselleri og palmekål. Og fra Stensbølgård kommer der flere tomater og broccoli. Alt i alt er der vist ikke noget at brokke sig over – og god mulighed for at få dejlig, varieret mad i weekenden og ugen, der kommer.

Husk, at du kan bestille ugens pose helt frem til torsdag og hente den i butikken fredag. Så får du byens absolut mest friske grøntsager (som du selvfølgelig kan supplere med æg og brød) og få 10% rabat på tilkøb af ekstra grønt.

Åbningstider

  • Tirsdag 14-18
  • Onsdag 14-18
  • Torsdag 12-18
  • Fredag 12-18
  • Lørdag 10-15 (på Sankt Jakobs Plads)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: