Højsommer og ferietid

Det er højsommer, og ferietiden nærmer sig. Der bliver som regel lidt mere stille på gader og stræder, men i markerne sker der fortsat ting og sager. Denne uge kommer der både rødløg, masser af salater, spidskål (rød og grøn), forårsløg, friske hvidløg, favabønner (eller valske bønner eller hestebønner: Kært barn har mange navne) og krydderurter (både persille, koriander, dild, salvie, sar, timian og tagetes) – så der er masser at se frem til.

Tirsdag og onsdag er der som sædvanlig masser af gode tilbud, og fredag skal du slå til, hvis du vil have det gode brød fra Vores  Brød eller æg fra Hegnsholt.

Husk, at vi på torsdag fra 18-21(ish) afholder juli måneds aperitivo med fokus på alt det friske sommergrønne – tilmeld dig senest onsdag kl 18 på email eller med en sms til 4055 0804. I august vender aperitivoen tilbage i en ny aftapning, og vi forsøger at lave flere arrangementer i butikken.

Åbningstider

  • Tirsdag 14-18
  • Onsdag 14-18
  • Torsdag 12-18
  • Fredag 12-18
  • Lørdag 10-15 (kun på Sankt Jakobs Plads)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: