Lukket grundlovsdag – ugens pose mv.

Tirsdag den 5. juni er grundlovsdag, og Det lille Grønttorv holder lukket. Onsdag er vi tilbage med de gode tilbud på varerne fra sidste uge – og tilbuddene rækker til torsdag, for fremover er det nemlig først fredag, der kommer nye varer. I denne uge ser vi selvfølgelig frem til flere nye kartofler fra Birkemosegaard, de første spidskål og bundter af dild fra Svanholm, og så er der forårsløg, hvidløg og salater i massevis.

Husk at bestille ugens pose til afhentning fredag – i denne uge er den knap så rodfrugttung, men let og forårsagtig. Når du alligevel bestiller posen, kan du også passende bestille æg og brød og hente hele dit weekend-forråd på en gang … Til at supplere har vi netop fået en ny forsyning fiskekonserves fra Grøndals: Tun i økologisk olivenolie, sardiner, krydrede sardiner og en dårende dejlig makrel i tomat.

Åbningstider

  • Tirsdag lukket
  • Onsdag 14-20
  • Torsdag 12-18
  • Fredag 12-18
  • Lørdag 10-15 på Sankt Jakobs Plads (butikken i Holsteinsgade er lukket om lørdagen)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: