Forår og atter forår …

Det vælter frem: Nu har vi i et par uger kunnet nyde godt af de friske, grønne asparges fra Svanholm, salaterne er begyndt at få en god størrelse – lige nu er det den sprøde, sødmefyldte lollo bionda og den mørke, lidt mere bitre rød egeblad, der står på menuen, der er pak choi og fra denne uge også friske hvidløg med top, og der er stadig en smule ramsløg og masser af bladbeder fra Birkemosegaard. Vi venter spændt på de nye kartofler, men indtil videre klarer vi os med kartoflerne fra sidste år, og vi klarer os fint, for smagen er forrygende.

I denne uge er der som sædvanlig 20 % rabat på grønt i butikken tirsdag og onsdag, og vi har lukket lørdag, mens vi er på Bondens Marked. Allerede her kan vi løfte sløret for et nyt tiltag: Bondens Marked udvider i juni måned med et onsdagsmarked på Christianshavns Torv, og det betyder, at butikken vil være lukket om onsdagen i juni måned – og, hvis markedet bliver en succes – også fremover. Til gengæld vil vi satse lidt mere på aktiviteter som fx smagninger og fællesspisninger om torsdagen og fredagen.

Åbningstider i denne uge:

  • Tirsdag 14-18
  • Onsdag 14-18
  • Torsdag 12-18
  • Fredag 12-18
  • Lørdag 10-15 på Bondens Marked

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: