Det spæde grønne …

Det har endnu ikke været så varmt i vejret, at vi kan sige goddag til de første asparges – men der er dog lækre sager på vej i denne uge: Friske, asiatiske salater og kulørte bladbeder fra Svanholm, og ramsløg, persille, grønkål og palmekålskud fra Birkemosegaard. Du finder nogen af varerne i ugens pose, og har du bestilt den til afhentning på fredag, er der 10 % rabat på øvrige grøntsager i butikken.

Det lille Grønttorv i Holsteinsgade står på den anden ende – vi er i gang med at give baglokalet en overhaling. Bliv ikke skræmt af byggeroderiet, vi har skam åbent og som sædvanlig er der 20 % rabat indtil i morgen. Hvis du ikke lige kan finde grønthandleren, så gå efter lyden – hamren, banken, pusten, stønnen og måske et enkelt bandeord i baglokalet.

I morgen er det tid til den 23. aperitivo: Der er stadig enkelte ledige pladser, hvis du mangler godt selskab og har lyst til at smage på årstidens grønt. Prisen er som sædvanlig 200,- pr person (børn under 12 år halv pris), husets drikkevarer købes separat. Det starter klokken 18 og slutter ved 21-tiden.

Åbningstider

  • Tirsdag 14-18
  • Onsdag 14-18
  • Torsdag 12-18
  • Fredag 12-18
  • Lørdag 10-15, både i Holsteinsgade og på Bondens Marked

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: