De bedste gamle kartofler og fryserbær: Ugen i Det lille Grønttorv

Foråret har endelig ramt København.  Det betyder mere liv i gaderne – og husk, at vi hos Det lille Grønttorv har eftermiddagssol og udendørs siddepladser, hvor du kan nyde en kop kaffe (vi laver en fin espresso til en tier per kop) eller en kold læskedrik.

Det varer stadig længe inden vi får de første forårsgrøntsager at se, men hvad gør det: Man kan sagtens lave god mad af vinterens sidste forråd – og hvis man har været lidt forudseende, er der stadig rester fra sidste sommer på frost. De bedste eksempler fra sidste uges aperitivo var skipperlabskovs og ricottakage med hindbær.

I sidste uge lukkede butikken klokken 17 fredag – anledningen var at grønthandleren fik overrakt Det Danske Gastronomis hædersdiplom på restaurant Mielcke & Hurtigkarl. Men i denne uge er åbningstiderne de sædvanlige:

  • Tirsdag 14-18
  • Onsdag 14-18
  • Torsdag 12-18 (husk at bestille brød, æg og ugepose til fredag)
  • Fredag 12-18
  • Lørdag 10-15 i butikken og på Bondens Marked

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: