Ugen 13-17. marts

I denne uge er det sidste uge, vi har æbler fra KysØko i butikken. Æblesæsonen blev alt for kort, på grund af sidste års kolde forår. Vi nærmer os den meget triste tid på året – selv om kalenderen siger forår, er der stadig et par måneder til det begynder at lysne og vi kan sige goddag til asparges og de første salater. Til gengæld kan vi lidt endnu prale med de lækre, biodynamiske appelsiner og blodappelsiner fra Salamita, Sicilien.

Indtil på torsdag kan du stadig nå at bestille et halvt eller et helt markslam fra Havervadgaard. Lammene bliver leveret torsdag den 22. marts, lige i tid til påskemiddagen. Det er også på torsdag, du kan bestille ugens pose. Det er en rigtig solid vinterpose med rødder til mange simreretter og supper. Går du helt amok på nettet, kan du ved samme lejlighed sikre dig æg fra Hegnsholt og brød fra Vores Brød.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: