Ugen 6.-10. marts

Vi lider stadig under vinterkulden, men heldigvis ser det ud som om der er varmere tider på vej. På grøntsagsfronten er der selvfølgelig længe til det rigtig begynder at grønnes, men man kan sagtens få noget lækkert ud af vinterens rødder og kål:

Se fx opskrifterne på rødbedetatar, græsk kålsalat (som du kan lave uden portulak – og i stedet berige med lidt revet gulerod) og kålrabihummus (som du også kan lave med selleri, pastinak, persillerod eller for den sags skyld rødbede, hvis du vil have lidt pangfarver på bordet).

I denne uge er der som sædvanligt 20 % rabat på grøntsager tirsdag og onsdag, torsdag er der friske forsyninger af grønt, fredag er der æg (fra nu af og frem til efter sommerferien kommer æggene fra Hegnsholt) og byens bedste brød. Lørdag vender Nikoline tilbage fra ferie og studietur, så der er som sædvanligt åbent i butikken på lørdag fra 10-15. Det betyder, at åbningstiderne er:

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: