Ugen 27.februar – 3. marts

Den sibiriske kulde sænker sig over landet – men man kan sagtens lave god mad alligevel! Rødderne og kålen er i hus, så det er bare med at slå sig løs. Og husk: Det bliver meget værre før det igen bliver godt. Når det er koldt, er det også tilladt at gå lidt amok i comfort food, og her har du opskriften på en af mine trøsteretter – den irske colcannon.

I denne uge falder kalenderens første forårsdag – 1. marts – og det er også dagen for aperitivo #21, der har den overmodige titel »Forår om hjørnet«. Husk, at det er nødvendigt at bestille plads på forhånd, hvis du vil med, og husk, at det er efter princippet »medbring egen tallerken og bestik«. Vi sparer nemlig på engangsservicet her i biksen.

Åbningstider i denne uge:

  • Tirsdag 14-18
  • Onsdag 14-18 (tirsdag og onsdag er der 20 % rabat på frugt og grønt)
  • Torsdag 12-18 (torsdag skal du huske at bestille brød og ugens pakke til afhentning fredag)
  • Fredag 12-18
  • Lørdag 10-15, men kun på Bondens Marked, Sankt Jakobs Plads

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: