Ugen 13-17. februar i Det lille Grønttorv

Mange har vinterferie i denne uge, og for dem, der ikke vælger at tilbringe den med at brække benene i noget sne, er der ekstra god lejlighed til at gå i køkkenet. Vi er i den hårdeste del af vinteren, og det betyder, at der skal ekstra fantasi til:

Udvalget af grøntsager begrænser sig stort set til kål og de rodfrugter, der allerede er høstet før frosten for alvor satte ind. Selvfølgelig supplerer vi med appelsiner, blodappelsiner og citroner fra Sicilien.

Har du brug for en ekstra forkælelse i den kolde tid, kan du bestille vilde trøfler fra Abruzzo eller dyrkede trøfler fra Aragonien. Trøflerne bliver bestilt hjem, så snart vi har fået bestillinger på minimum 500 gram, og du får besked om hvornår du kan hente dem på sms.

Husk også, at du kan bestille marsklam fra Havervadgaard til levering den 22. marts – lammene skal bestilles senest torsdag den 15. marts. I ugen der kommer, kan du som sædvanlig bestille ugens grøntsagspakke, ugens brød og ugens æg senest torsdag kl. 24 og hente det i butikken fredag i åbningstiden.

Og så, forresten: Februar er en sær, kort måned. Der er kun godt fjorten dage til næste aperitivo …

Åbningstiderne i denne uge:

  • Tirsdag 14-18
  • Onsdag 14-18
  • Torsdag 12-18
  • Fredag 12-18
  • Lørdag 10-15 (kun på Sankt Jakobs Plads, butikken holder lørdagslukket indtil begyndelsen af marts)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: