Bestil marsklam – ny runde …

Nu har du endnu engang muligheden for at sikre dig et halvt eller et helt lam fra Havervadgaard ved Skærbæk. Lammene er økologiske og fritgående – det meste af året græsser de i marsken, og kødet er umanerligt lækkert. Denne gang skal du bestille senest onsdag den 17 maj – og afhente lammet ugen efter, altså onsdag den 24. maj (dagen før Kristi Himmelfartsdag).

Der er ingen grund til at betænke sig: Grillsæsonen står for døren – og om et par uger er vi midt i sæsonen for lam i asparges.

Praktiske oplysninger:

  • Bestilling senest onsdag d. 17. maj
  • Afhentning i butikkens åbningstid onsdag d. 24. maj
  • Pris: ½ lam 110 kr / kg, et helt lam 105 kr / kg
  • Forudbetaling: 500 kr for et halvt lam og 1000 kr for et helt lam – resten betales ved afhentning
  • Et helt lam vejer mellem 20 og 24 kg. Et halvt mellem 10 og 12 kg
  • Lammet leveres fersk og udskåret (kølle, ryg, bov, skank, slag, ribben, hals) i en kasse, der fylder 60*40 cm
  • Prisen for transporten kommer oveni prisen for lammet. Hvis der er for få bestillinger, forbeholder vi os ret til at aflyse og betale pengene tilbage (transporten koster ca lige så meget som et helt lam, uanset hvor mange lam, der er med – så jo flere, der er om at dele, des bedre)

Bestil lammet her

 

Skriv et svar

%d bloggers like this: